Haberler
Haberler
Haberler
Haberler
  • Haberler

  • Bizden gelişmeler

İstanbul'un Yeni Merkezi

alt09 Mayıs 2019

Anneler Günü Kampanyası Katılım Koşulları

10-12 Mayıs tarihleri arasında, Anneler Günü  kapsamında 250TL ve üzeri alışverişlere 1 adet Hometime ikili çerçeve hediye edilecektir.

Kampanya ile ilgili detaylar şöyledir;

1- AVM içerisindeki tüm mağazalardan aynı gün yapılan alışverişlerde geçerlidir. Aynı gün içerisinde alınan fiş/faturalar birleştirilebilir. Farklı günler birleştirilemez. Fişler bölünerek hediye sayısı çoğaltılamaz. Aynı gün içerisinde bir kişi sadece bir defa hediye alımından yararlanabilir.

2- 10-12 Mayıs 2019 tarihleri arasında ÖzdilekPark İstanbul AVM içinde bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde yapılan 250 TL ve üzeri alışverişlere 1 adet Hometime ikili çerçeve hediye verilecek olup katlarına ayrıca hediye verilmeyecektir.

3- Kampanya stoklarla sınırlıdır.

4- Kampanya katılımı için -2. kat etkinlik alanında kurulu olan stand alanında fişler sistem üzerine kayıt ettirilip kupon verilecek  ve fişlerin arka kısmına “1 adet ücretsiz hediye ürün verildi” ibaresini yazacak ya da “hediye ürün verildi” kaşesi vuracaktır. Hediye ürünü verilen kupon ile birlikte yine 2. Katta ‘Biblos Döviz ile CNG Gümüş’ mağazaları arası kurulu olan stand alanından teslim alabileceklerdir.

5- Döviz bürosu işlemleri, ziynet ve gram altın alışverişleri, fatura ödemeleri- TL yüklemeleri, tütün mamulleri ve alkollü içecekler kampanya kapsamı dışındadır.

6- Kazanılan hediye değiştirilemez ve iade edilemez.

X Çalışma Saatleri